Kan du oprette et indeks på en tabelvariabel?
Kan du oprette et indeks på en tabelvariabel?

Video: Kan du oprette et indeks på en tabelvariabel?

Video: Kan du oprette et indeks på en tabelvariabel?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Oprettelse af et indeks på en tabelvariabel kan ske implicit inden for erklæringen af tabel variabel ved at definere en primær nøgle og skabe unikke begrænsninger. Du kan også skab svarende til en klynge indeks . At gøre så tilføj bare det grupperede reserverede ord.

Kan vi derfor oprette indeks på tabelvariable i SQL Server?

I SQL Server 2000 - 2012 indekser på tabelvariabler kan kun være oprettet implicit ved skabe en UNIK eller PRIMÆR NØGLE-begrænsning. Forskellen mellem disse begrænsningstyper er, at den primære nøgle skal være på kolonne(r), der ikke kan nulstilles. De kolonner, der deltager i en unik begrænsning, kan være nullbare.

Kan vi desuden oprette ikke-klyngede indeks på tabelvariable i SQL Server? Der ER en måde at skab en ikke unik indeks på en temp bord , ved hjælp af et lille trick: tilføj en identitetskolonne og gør den til det sidste felt i din primærnøgle. Den eneste indekser du kan Ansøg til tabel variabler er de implicitte indekser som er bag PRIMÆR NØGLE eller UNIKKE begrænsninger.

hvordan opretter du en indeksvariabel?

Til skab en ny variabel , klik på skab ny variabel ” valgmulighed i øverste venstre hjørne, i den resulterende popup, vælg hvilken type variabel til skab , fortsæt derefter til skab den nye variabler . Vælg den tredje mulighed for at skab det Indeksvariabel . Her ser vi muligheden for at vælge typen af variabel skal skabes.

Hvad er et indeks i en tabel?

An indeks er en kopi af udvalgte kolonner med data fra en bord , kaldet en databasenøgle eller blot nøgle, der kan søges meget effektivt, som også inkluderer en diskblokadresse på lavt niveau eller direkte link til den komplette række af data, den blev kopieret fra.

Anbefalede: