Kan du overbelaste konstruktører i Python?
Kan du overbelaste konstruktører i Python?

Video: Kan du overbelaste konstruktører i Python?

Video: Kan du overbelaste konstruktører i Python?
Video: Неумывакин: Запомните! Поджелудочную восстанавливают обычные... 2024, Kan
Anonim

Ingen Overbelastning af konstruktør i Python

Hvis du give det mere end én konstruktør , at gør ikke føre til konstruktør overbelastning i Python.

I betragtning af dette, kan du have flere konstruktører i Python?

5 svar. I modsætning til Java, du ikke kan definere flere konstruktører . Imidlertid, du kan definere en standardværdi hvis en er ikke bestået.

Udover ovenstående, hvad er konstruktør i python med eksempel? EN konstruktør er en særlig form for metode, der Python kalder, når det instansierer et objekt ved hjælp af definitionerne i din klasse. Python er afhængig af konstruktør at udføre opgaver såsom initialisering (tildeling af værdier til) alle instansvariabler, som objektet skal bruge, når det starter.

Ved også, er der konstruktører i Python?

Konstruktører i Python . Konstruktører bruges generelt til at instansiere et objekt. Opgaven med konstruktører er at initialisere (tildele værdier) til datamedlemmerne af klassen, når et objekt af klassen er oprettet. In Python metoden _init_() kaldes konstruktør og kaldes altid, når et objekt oprettes.

Hvordan overbelaster man en funktion i Python?

Der er ingen metode overbelastning i python . Du kan dog bruge standardargumenter som følger. Når du sender det et argument, vil det følge logikken i den første betingelse og udføre den første print-sætning. Når du sender den ingen argumenter, vil den gå ind i else-tilstanden og udføre den anden print-sætning.

Anbefalede: