Kan jeg have flere konstruktører i Python?
Kan jeg have flere konstruktører i Python?

Video: Kan jeg have flere konstruktører i Python?

Video: Kan jeg have flere konstruktører i Python?
Video: 25 лучших бесплатных инструментов и ресурсов для изучения Python 2024, Kan
Anonim

I modsætning til Java eller C++ kan vi ikke definere flere konstruktører i python . men vi kan definere en standardværdi, hvis en ikke er bestået eller vi kan bruge *args, **kwargs som argumenter.

Spørgsmålet er også, kan du have flere konstruktører?

En klasse kan have flere konstruktører , så længe deres signatur (parametrene de tage) er ikke de samme. Du kan definere så mange konstruktører som du mangler . Når en Java-klasse indeholder flere konstruktører , vi sige, at konstruktør er overbelastet (kommer ind mange versioner).

På samme måde kan du overbelaste konstruktører i Python? Vi lært om parametriserede og ikke-parametriserede Python-konstruktører , standarden Python-konstruktør , selvsøgeordet, objektoprettelse og objektinitialisering. Også, vi så at der ikke er sådan noget som konstruktør overbelastning i Python . Alligevel, hvis du har du spørgsmål, er du velkommen til at spørge i kommentarfanen.

Ved også, hvor mange konstruktører kan en klasse have Python?

Vi har to typer konstruktører i Python.

Hvad er konstruktører i Python?

EN konstruktør er en særlig form for metode, der Python kalder, når det instansierer et objekt ved hjælp af definitionerne i din klasse. Python er afhængig af konstruktør at udføre opgaver såsom initialisering (tildeling af værdier til) alle instansvariabler, som objektet skal bruge, når det starter.

Anbefalede: