Indholdsfortegnelse:

Har Office 365-grupper postkasser?
Har Office 365-grupper postkasser?

Video: Har Office 365-grupper postkasser?

Video: Har Office 365-grupper postkasser?
Video: Office and Microsoft 365 Apps Deployment & Update Management 2022 2024, Kan
Anonim

Grupper i Office 365 har mange af de funktioner, som Exchange Online delte postkasser gør . Flere brugere kan få adgang til en Gruppe postkasse , ligesom de ville dele postkasse . EN Gruppe postkasse kan bruges som et enkelt kontaktpunkt for e-mail for et team eller gruppe af brugere, bare som en delt postkasse måske.

Angående dette, har distributionsgrupper postkasser?

Sammenfattende er den største forskel at en delt postkasse har postkasser , mens a distributionsgruppe gør ikke. Den vigtigste grund til at bruge distributionsgrupper er som følger: 1. De gør det nemt at sende en e-mail til mange mennesker på én gang.

Udover ovenstående, hvad er forskellen mellem delt postkasse og gruppepostkasse? EN fælles postkasse er netop det, en postkasse det kan være delt med en eller flere brugere. Delte postkasser kræver ikke en licens og har alt af funktionerne af en normal postkasse ; de har en indbakke , en kalender, en kontaktliste osv. Delte postkasser fremstå som separate postkasser i Outlook og Outlook på nettet.

Ydermere, hvor er mine grupper i Outlook 365?

For mere information, se Om det nye Microsoft 365 admincenter

  1. Gå til siden Grupper > Grupper i administrationscenteret.
  2. Vælg et gruppenavn.
  3. I detaljeruden på fanen Medlemmer skal du vælge Se alle og administrere ejere.
  4. Vælg X ud for ejerens navn.
  5. Vælg Gem.

Hvad er en e-mailaktiveret Security Group Office 365?

Det kaldes også en post - aktiveret fordeling gruppe , eller, i Office 365 , en distributionsliste. For mere information, se Administrer distribution grupper . Sikkerhedsgruppe : Kan bruges til at distribuere beskeder til en gruppe af brugere, eller at give adgangstilladelser til ressourcer. Dette gruppe kaldes også en post - aktiveret sikkerhedsgruppe.

Anbefalede: