Kan iPhone 5s fingeraftryk udskiftes?
Kan iPhone 5s fingeraftryk udskiftes?

Video: Kan iPhone 5s fingeraftryk udskiftes?

Video: Kan iPhone 5s fingeraftryk udskiftes?
Video: Как заменить кнопку Home на iPhone 5s/SE? Не работает Touch ID 2024, Kan
Anonim

Der er ingen måde at gendanne Tryk på ID funktionalitet, men knappen kan være erstattet . Hvis din iOS version er 9.2. 1 eller højere telefonen vilje fortsætte med at arbejde uden fingeraftryk adgang.

Også at vide er, kan du erstatte Touch ID på iPhone 5s?

Det er umuligt at erstatte startknappen samling og bevare Tryk på ID fungere. Sensoren er designet til at være sikker og det er unikt parret med hver CPU. Du kan ikke trække nøglen ud af sensoren eller CPU'en, fordi de er designet til at tage nøglen til deres grave. Det er usandsynligt at omprogrammere dem - selv for Apple.

På samme måde, hvordan ændrer du fingeraftryk på iPhone 5s? Gå til Indstillinger > Touch ID og adgangskode for at administrere disse indstillinger:

  1. Slå Touch ID til eller fra for adgangskode, iTunes & App Store eller Apple Pay.
  2. Tilmeld op til fem fingeraftryk.
  3. Tryk på et fingeraftryk for at omdøbe det.
  4. Stryg for at slette et fingeraftryk.
  5. Identificer et fingeraftryk på listen ved at trykke på Hjem-knappen.

Folk spørger også, kan Touch ID udskiftes?

Hej, a Tryk på ID sensoren er unik for hver telefon. Det kan du ikke erstatte det selv med den originale. Hvis det virker, er du bare heldig, fordi telefonen har fejlet og kan parre den nye sensor. Apple retter din hjemknap ved udskiftning hele frontskærmen og parre den med HorizonMachine.

Kan du erstatte iPhone 6 Touch ID?

Til iPhone 5s og senere versioner, touch ID er bundet til CPU, og den bruger, der har erstattet hans hjem-knap vilje så mister du den touch ID fingeraftryk sensorfunktion. REWA udgav derfor en video om hvordan gendanne iPhone 6 / 6 plus/ 6s / 6s plus startknap berørings-id ved mikrolodning.

Anbefalede: