Hvad er snefnug i skyen?
Hvad er snefnug i skyen?

Video: Hvad er snefnug i skyen?

Video: Hvad er snefnug i skyen?
Video: What is Snowflake? 8 Minute Demo 2024, Kan
Anonim

Snefnug er et analytisk datavarehus leveret som Software-as-a-Service (SaaS). Snefnug data warehouse er ikke bygget på en eksisterende database eller "big data" softwareplatform såsom Hadoop. Det Snefnug data warehouse bruger en ny SQL database motor med en unik arkitektur designet til Sky.

Desuden, hvad er snefnug i AWS?

Snefnug på Amazon Web Services ( AWS ) repræsenterer en SQL AWS datavarehus bygget til skyen. Snefnug unik arkitektur håndterer naturligt forskelligartede data i et enkelt system, med elasticiteten til at understøtte enhver skala af data, arbejdsbyrde og brugere. Læs hvad AWS har at sige om deres Snefnug partnerskab her.

Man kan også spørge, hvad er en snefnug-udvikler? Snefnug giver bygherrer og udviklere af datadrevne applikationer en færdiglavet dataplatform til at bygge løsninger, der opfylder kravene fra nutidens organisationer og deres kunder. Derfor kan du maksimere dine dataingeniørressourcer ved at skabe og levere datadrevne produkter og tjenester.

I betragtning af dette, hvilken slags database er snefnug?

Det er en søjlelagret relationel database og fungerer godt med Tableau, Excel og mange andre værktøjer, som slutbrugerne kender. Snefnug har sit eget forespørgselsværktøj, understøtter rollebaseret sikkerhed, multi-sætningstransaktioner, fuld DML, vinduesfunktioner og alt andet, der forventes i en SQL database.

Hvordan fungerer Snowflake-databasen?

Snefnug organiserer dataene i flere mikropartitioner, der er internt optimeret og komprimeret. Den bruger et søjleformat til at gemme. Data gemmes i skylageret og arbejder som en delt-disk model, hvilket giver enkelhed i datahåndtering.

Anbefalede: