Indholdsfortegnelse:

Hvad er Logitechs downloadassistent?
Hvad er Logitechs downloadassistent?

Video: Hvad er Logitechs downloadassistent?

Video: Hvad er Logitechs downloadassistent?
Video: Лучший 10,2 IPad Trackpad & Клавиатура? Logitech Combo сенсорный Рассмотрение 2024, Kan
Anonim

Det Logitech Download Assistant er designet til at køre under opstart for at tjekke for eventuelle opdateringer vedrørende Logitech komponenter og ydre enheder såsom tastaturer og mus. Denne software automatisk Downloads og installer opdateringer, når de er tilgængelige.

Spørgsmålet er også, hvordan slipper jeg af med Logitechs downloadassistent?

Sådan gør du:

  1. Tryk på Ctrl, Shift og Esc på dit tastatur for at åbne TaskManager. Du bliver bedt om tilladelse. Klik på Ja for at åbne det.
  2. naviger til fanen Startup. Højreklik på Logitech DownloadAssistant, og vælg Deaktiver for at deaktivere den fra opstart.
  3. Genstart din pc.

Man kan også spørge, hvad er LogiLDA DLL? LogiLDA . dll er en systemfil, der følger med installationen af Logitech Download Assistant. Du har sandsynligvis en Logitech-mus eller har haft forbindelse tidligere. Med de fleste avancerede Logitech-mus installeres softwaren automatisk.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er Logitech download assistant startup?

Logitech Download Assistant er en software designet af Logitech som bruges til at finde de nye opdateringer på Windows start op . Dette hjælper dig Hent og installer de nye opdateringer til dine tastaturer og mus automatisk. Dette viser sig dog hver gang start op er irriterende for flere brugere.

Hvordan afinstallerer jeg Logitech-drivere?

Sådan fjerner du Logitech-drivere

  1. Klik på Windows "Start" knappen og klik på "ControlPanel".
  2. Dobbeltklik på "Tilføj eller fjern programmer". Dette bringer dig til programvinduet.
  3. Rul gennem og find alle Logitech-enheder, du vil fjerne. Klik på "Fjern/Afinstaller". Klik på "Ja" for at bekræfte og afinstallere enhedsdriverne.

Anbefalede: