Hvad er en ACS-server?
Hvad er en ACS-server?

Video: Hvad er en ACS-server?

Video: Hvad er en ACS-server?
Video: An Overview of Cisco ACS 2024, Kan
Anonim

Cisco Adgangskontrol Server ( ACS ) er en godkendelses-, autorisations- og regnskabsplatform (AAA), der lader dig administrere adgang til netværksressourcer centralt for en række forskellige adgangstyper, enheder og brugergrupper. trådløs – godkender og autoriserer trådløse brugere og værter og håndhæver trådløse politikker.

Folk spørger også, hvad er forskellen mellem ACS og ISE?

ACS har ikke tredjepartsprofiler, og selvom tredjepartsenheder ville fungere, er integration ikke så nemmere. En anden stor forskel er det ISE er tæt integreret og er et led i TRUSTSEC-implementering til at definere, administrere og pushe politikker/tags osv. og bruges også til udbredelse af tags ved hjælp af SXP.

Er Cisco ACS desuden slut på livet? Ciscos Adgangskontrolsystem har annonceret enden på livet . Den 7. december Cisco udgivet enden på livet for sit populære adgangskontrolsystem ( ACS ) produkt. ACS har været de facto-standarden for enhedsnetværksgodkendelse og enhedsadministration i mange år.

På denne måde, hvad er en ISE-server?

Cisco Identity Services Engine ( ISE ) er en server baseret produkt, enten et Cisco ISE apparat eller virtuel maskine, der muliggør oprettelse og håndhævelse af adgangspolitikker for slutpunktsenheder, der er forbundet til et firmas netværk.

Hvilken sikkerhedsfunktion tilbyder Cisco ACS?

Det er opgaven for Cisco Sikker adgangskontrolserver ( ACS ) til tilbud godkendelses-, regnskabs- og autorisationstjenester til netværksenheder. Det inkluderer routere, switche, Cisco PIX-firewalls og netværksadgangsservere. Cisco Secure Access Control Server understøtter to store AAA-protokoller; nemlig TACACS+ og RADIUS.

Anbefalede: