Hvordan viser du tekniske navne i SAP?
Hvordan viser du tekniske navne i SAP?

Video: Hvordan viser du tekniske navne i SAP?

Video: Hvordan viser du tekniske navne i SAP?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Det SAP tekniske navne er transaktionskoderne, der skal bruges til direkte adgang til en transaktion, enten fra SAP brugermenu eller direkte fra en transaktion. At få SAP viser tekniske navne , skal du blot aktivere den tilsvarende mulighed Skærm transaktionskode i SAP menu, tilgængelig med SHIFT+F9.

På samme måde bliver det spurgt, hvordan du viser tekniske navne i SAP dropdown?

Du kunne vise teknisk taster ved at klikke på knappen for at tilpasse det lokale layout -> Indstillinger. Efter at have gået til Interaction Design-> Visualization & Interaction og derefter markere "Vis nøgler indenfor dropdown lister”.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan får jeg vist en menu i SAP? Gå til Ekstra -> Indstillinger i Menu bar. Tjek " Skærm tekniske navne” afkrydsningsfeltet og tryk på Fortsæt. Tjek nu SAP menu.

Ved også, hvordan ændrer jeg det tekniske feltnavn i SAP?

1) Få først dataelementet i Mark af hvilken feltmærke skal ændres. For at bruge F1 på Mark og gå til teknisk detaljer. 2) Til lave om det Mark etiketter bruger transaktions-CMOD->Gå til->Tekstforbedringer-> Nøgleord-> Lave om . 3) Indtast dataelementet for Mark vil du lave om teksten af.

Hvad er transaktionskoder i SAP?

I SAP , a Transaktionskode bruges til at fange den forretningsopgave, der består af sekvenser af skærm og genererer SAP dokumenter med forskellige funktioner til oprettelse, ændring og visning. Transaktionskode ( tcode ) er en 4-cifret genvejstast, der gør det muligt at få adgang til den ønskede transaktion.

Anbefalede: