Indholdsfortegnelse:

Er latinske navne kursiveret?
Er latinske navne kursiveret?

Video: Er latinske navne kursiveret?

Video: Er latinske navne kursiveret?
Video: Почему Новгород называли Господином, а Киев Матерью городов Русских? 2024, April
Anonim

Det videnskabelige navne af arter er kursiveret . Slægten navn er altid med stort og skrives først; det specifikke epitet følger slægten navn og er ikke med stort.

Skal latin også være kursiv?

I øjeblikket, som en standard udgivelsesstil, når der bruges ord, der tilhører et andet sprog, er de det kursiveret for klarhed. Men med den omfattende brug af latin vilkår i videnskabelig skrivning, mange stilguider og tidsskrifter nu ikke insisterer på latin vilkår er kursiveret i akademiske artikler.

Man kan også spørge, om botaniske navne er kursiveret? Slægt og art: Navne bør altid være kursiveret eller understreget. Myndighed navn : Ind botanisk tidsskrifter og tekster det specifikke tilnavn kan efterfølges af navn af den person, der er ansvarlig for at navngive arten. Det her navn skulle ikke være kursiveret , fx Arum masculatum L., hvor L. er en forkortelse for Linné.

Tager du dette i betragtning, kursiverer du slægtsnavne?

Bakterie. Kursivering familie, slægt , arter og sort eller underarter. Slægt bruges alene(store bogstaver og kursiveret ) bruges normalt i ental, men det kan bruges i flertal (not kursiveret ) hvis det refererer til alle arter inden for det slægt.

Hvordan skriver man latinske navne?

Den grundlæggende regel for at skrive et videnskabeligt navn

  1. Brug både slægts- og artsnavn: Felis catus.
  2. Kursiv hele navnet.
  3. Skriv kun slægtsnavnet med stort.

Anbefalede: