Indholdsfortegnelse:

Hvad er et use case scenario eksempel?
Hvad er et use case scenario eksempel?

Video: Hvad er et use case scenario eksempel?

Video: Hvad er et use case scenario eksempel?
Video: L04 Use Case Description 2024, Kan
Anonim

EN use case repræsenterer de handlinger, der kræves for at aktivere eller opgive et mål. EN use case scenario er en enkelt vej gennem use case . Denne artikel giver en eksempel use case og nogle diagrammer for at hjælpe med at visualisere konceptet. An Eksempel på brugssag . Mest eksempler på use cases er meget enkle.

Med hensyn til dette, hvordan skriver man et use case-scenarie?

Her er fem måder at skrive et solidt successcenario på:

  1. Få hvert trin til at vise en handling. En use case er en historie.
  2. Hold det mellem seks og ti trin. Når en use case er 6-10 trin lang, kan din læser absorbere og forstå den på et minut eller to.
  3. Undgå if-udsagn.
  4. Glem brugergrænsefladen (indtil videre)
  5. Sæt formler og regler andre steder.

For det andet, hvad er forskellen mellem use case og scenario? EN use case involverer en skuespiller og det flow, som en bestemt skuespiller tager i en given funktionalitet eller vej. EN Scenarie involverer en situation, der kan have enkelte eller flere aktører, der tager en given funktionalitet eller vej for at løse problemet scenarie . Du kan se det vigtigste forskel er "perspektiv" her.

Hvad er så et use case-eksempel?

EN use case er en beskrivelse af, hvordan en person, der rent faktisk bruger den pågældende proces eller system, vil opnå et mål. Det er typisk forbundet med softwaresystemer, men kan bruges i forbindelse med enhver proces. Til eksempel , forestil dig, at du er en kok, der har et mål om at tilberede en grillet ostesandwich.

Hvad er use case?

EN use case er en metode Brugt i systemanalyse for at identificere, afklare og organisere systemkrav. Det use case består af et sæt mulige sekvenser af interaktioner mellem systemer og brugere i et bestemt miljø og relateret til et bestemt mål.

Anbefalede: