Er mssql skelet mellem store og små bogstaver?
Er mssql skelet mellem store og små bogstaver?

Video: Er mssql skelet mellem store og små bogstaver?

Video: Er mssql skelet mellem store og små bogstaver?
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

SQL Server er som standard, sag ufølsom; det er dog muligt at oprette en sag - følsom SQL Server database og endda til at lave specifikke tabelkolonner case-sensitive . Måden at afgøre, om en database eller et databaseobjekt er at kontrollere dens "COLLATION" egenskab og se efter "CI" eller "CS" i resultatet.

På samme måde, skelner SQL mellem store og små bogstaver?

10 svar. Det SQL Nøgleord er sag - ufølsom (SELECT, FROM, WHERE, osv.), men er ofte skrevet med store bogstaver. Men i nogle opsætninger er tabel- og kolonnenavne sag - følsom . MySQL har en konfigurationsmulighed for at aktivere/deaktivere den.

Hvordan kan jeg også se, om MySQL er følsomt for store og små bogstaver? Tabelnavne i MySQL er filsystemposter, så det er de ufølsomme hvis det underliggende filsystem er. 0 - bogstaver angivet i CREATE TABLE- eller CREATE DATABASE-sætningen. 1 - Tabelnavne gemmes med små bogstaver på disken, og navnesammenligninger er det ikke case-sensitive.

Folk spørger også, hvordan gør jeg SQL skelet mellem store og små bogstaver?

SQL uafhængig af store og små bogstaver SELECT: Brug øvre eller nedre funktioner vælg * fra brugere, hvor lower(first_name) = 'fred'; Som du kan se, er mønsteret til lave det felt, du søger i store eller små bogstaver, og derefter lave din søgestreng også være store eller små bogstaver for at matche SQL funktion du har brugt.

Betyder store bogstaver i SQL?

SQL versalfølsomhed: Den SQL Nøgleord er ufølsomme mellem store og små bogstaver (SELECT, FROM, WHERE, AS, ORDER BY, HAVING, GROUP BY osv.), men er normalt skrevet i alle hovedstæder . I nogle indstillinger skelnes der dog mellem store og små bogstaver i tabel- og kolonnenavne. MySQL har en konfigurationsmulighed for at aktivere eller deaktivere den.

Anbefalede: