Hvilke sprog skelner ikke mellem store og små bogstaver?
Hvilke sprog skelner ikke mellem store og små bogstaver?

Video: Hvilke sprog skelner ikke mellem store og små bogstaver?

Video: Hvilke sprog skelner ikke mellem store og små bogstaver?
Video: Вся правда об Александре Невском 2024, Marts
Anonim

Nogle programmeringssprog skelner mellem store og små bogstaver for deres identifikatorer (C, C++, Java , C#, Verilog , Rubin og Python). Andre skiller mellem store og små bogstaver (dvs. ikke skelner mellem store og små bogstaver), som f.eks ABAP , Ada , de fleste BASIC'er (en undtagelse er BBC BASIC), Fortran , SQL og Pascal.

Derfor, hvad er der ikke forskel på store og små bogstaver?

EN sag - følsom program, der forventer, at du indtaster alle kommandoer med store bogstaver ikke svarer korrekt, hvis du indtaster et eller flere tegn med små bogstaver. Det vil behandle kommandoen RUN anderledes end kørsel. Programmer der gør ikke skelne mellem store og små bogstaver siges at være sag - ufølsom.

Ved også, om python skelner mellem store og små bogstaver eller ej? Ting at huske. Python er en sag - følsom Sprog. Det betyder, at Variable og Variable er ikke det samme.

Tilsvarende, hvad er case-sensitive eksempel?

Tekst eller indtastet input dvs følsom til store bogstaver. Til eksempel , "Computer" og "computer" er to forskellige ord, fordi "C" er stort i det første eksempel og små bogstaver i den anden eksempel . Alt hvad der ikke er sag - følsom betyder, at alle store eller små bogstaver kan indtastes.

Hvorfor er C case-sensitive?

Fordi C er sag - følsom og det er nøgleordene. At lave dem sag -insensitive ville have gjort compileren langsommere, men den virkelige grund er, at det var sådan den blev defineret. I et stykke tid reserverede BCPL små bogstaver som systemnøgleord for at skelne fra brugernavne, som skulle være store bogstaver eller små bogstaver.

Anbefalede: