Hvad er HttpWebResponse?
Hvad er HttpWebResponse?

Video: Hvad er HttpWebResponse?

Video: Hvad er HttpWebResponse?
Video: Уроки C# – ProgressBar + WebClient, HttpWebRequest, WebResponse – C# 2024, Kan
Anonim

Denne klasse indeholder understøttelse af HTTP-specifik brug af WebResponse-klassens egenskaber og metoder. Det HttpWebResponse klasse bruges til at bygge HTTP-stand-alone klientapplikationer, der sender HTTP-anmodninger og modtager HTTP-svar. Luk metode til at lukke svaret og frigive forbindelsen til genbrug.

Tilsvarende, hvad er en WebRequest?

WebRequest er en abstrakt klasse, der modellerer anmodningssiden af transaktioner, der bruges til at få adgang til data fra internettet. Klasser, der stammer fra WebRequest er forpligtet til at tilsidesætte følgende medlemmer af WebRequest klasse på en protokolspecifik måde: System. Net.

Desuden, hvad er WebClient C#? Det WebClient klasse giver almindelige metoder til at sende data til eller modtage data fra enhver lokal, intranet eller internetressource identificeret af en URI. Det WebClient klasse bruger WebRequest-klassen til at give adgang til ressourcer. Henter en strøm, der bruges til at sende data til ressourcen.

På samme måde kan du spørge, hvad er WebRequest C#?

Det WebRequest er en abstrakt basisklasse. Så du bruger det faktisk ikke direkte. Du bruger det gennem det afledte klasser - HttpWebRequest og FileWebRequest. Du bruger Opret metode til WebRequest at oprette en instans af WebRequest . GetResponseStream returnerer datastrøm.

Hvad er System Net WebException?

Det WebException klasse kastes af klasser, der stammer fra WebRequest og WebResponse, der implementerer pluggbare protokoller til at få adgang til internettet. Hvornår WebException kastes af en efterkommer af WebRequest-klassen, giver egenskaben Response internetsvaret til applikationen.

Anbefalede: