Hvad er c3p0 i Hibernate?
Hvad er c3p0 i Hibernate?

Video: Hvad er c3p0 i Hibernate?

Video: Hvad er c3p0 i Hibernate?
Video: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Kan
Anonim

Som standard, Gå i dvale bruger JDBC-forbindelser for at interagere med en database. I produktionen vil du bruge en ekstern forbindelsespulje ved at bruge enten en databaseforbindelse leveret af JNDI eller en ekstern forbindelsespulje konfigureret via parametre og klassesti. C3P0 er et eksempel på en ekstern tilslutningspulje.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er brugen af c3p0 i Hibernate?

Sådan konfigureres C3P0 tilslutning pool i Gå i dvale . Connection pool er godt for ydeevnen, da det forhindrer Java Ansøgning oprette en forbindelse hver gang, når du interagerer med databasen og minimerer omkostningerne ved at åbne og lukke forbindelser.

For det andet, hvordan fungerer c3p0-forbindelsespooling? Forbindelsespooling med c3p0 Bibliotek c3p0 er et brugervenligt bibliotek til at gøre traditionelle JDBC-drivere "virksomhedsklare" ved at udvide dem med funktionalitet defineret af jdbc3-specifikationen og de valgfri udvidelser til jdbc2. Fra version 0.9. 5, c3p0 understøtter fuldt ud jdbc4-specifikationen.

Udover ovenstående, hvad er c3p0?

c3p0 er et brugervenligt bibliotek til at udvide traditionelle (DriverManager-baserede) JDBC-drivere med JNDI-bindbare DataSources, inklusive DataSources, der implementerer Connection og Statement Pooling, som beskrevet af jdbc3 spec og jdbc2 std extension. Bemærk: Aktuelle udviklingssnapshots er nu tilgængelige på github.

Hvilken forbindelsespool er bedst til dvale?

Som jeg ved, er C3P0 den mest brugte og forenklede tilslutningspool med Gå i dvale . C3P0 er en open source tilslutningspool som har en Gå i dvale pakke, som du kan tilføje som afhængighed til dit projekt, og du er klar til at konfigurere pool . Det er meget nemt at konfigurere og bruge i vores projekter med Gå i dvale.

Anbefalede: