Hvad er et abonnement i matematik?
Hvad er et abonnement i matematik?

Video: Hvad er et abonnement i matematik?

Video: Hvad er et abonnement i matematik?
Video: Hvor stor en procentdel er et tal af et andet? 2024, Kan
Anonim

EN abonnent er et tegn eller en streng, der er mindre end den foregående tekst og sidder ved eller under grundlinjen. Når det bruges i sammenhængen "F , " det refererer til en funktion evalueret for værdien "n." Teksten -1 og -2 er også abonnenter der definerer tidligere værdier af "n" i sekvensen.

Også spurgt, hvad er et abonnementsnummer?

EN abonnent er et tegn, normalt et bogstav eller nummer , der er trykt lidt under og ved siden af et andet tegn. Abonnementer er almindeligt anvendt i kemiske formler. En videnskabsmand ville skrive formlen for vand, H2O, så 2'eren vises lavere og mindre end bogstaverne på hver side af det.

Udover ovenstående, hvad er et eksempel på et abonnement? Subscript er den tekst, som et lille bogstav/tal er skrevet efter et bestemt bogstav/tal. Den hænger under bogstavet eller nummeret. Det bruges, når man skriver kemiske forbindelser. An eksempel af abonnent er N2. Overskrift er det lille bogstav/tal over et bestemt bogstav/tal.

Hvad betyder et subscript 0 i denne forbindelse?

Normalt er variabler med et nul i abonnent omtales som variabelnavnet efterfulgt af "intet" (f.eks. v 0 ville blive læst, "v-intet"). Også i matematik og edb, en abonnent kan bruges til at repræsentere radixen eller grundtallet af et skrevet tal, især hvor flere baser bruges ved siden af hinanden.

Hvad er en sænket variabel?

EN abonnent variabel er kombinationen af array-navnet og en abonnent . Du kan bruge en abonnent variabel hvor som helst en alm variabel kan gå. For eksempel, i ovenstående program blev en værdi kopieret fra en abonnent variabel til en alm variabel : LET HOTDATE$ = DATO$(5)

Anbefalede: