Hvad er forskellen mellem et Type C og Type F stik?
Hvad er forskellen mellem et Type C og Type F stik?

Video: Hvad er forskellen mellem et Type C og Type F stik?

Video: Hvad er forskellen mellem et Type C og Type F stik?
Video: Почему тесто на закваске липкое? Разбираем причины и делаем тесто на закваске упругим и эластичным! 2024, April
Anonim

Type F ligner C bortset fra at den er rund og har tilføjelsen af to jordforbindelsesklemmer på siden af prop . EN type C stik passer perfekt ind i en typeF stikkontakt. Fatningen er forsænket med 15 mm, så delvist indsat stik ikke udgør en stødfare.

Også at vide er, vil Type F-stik fungere i Type C?

Stik type C . Den passer ind i enhver stikkontakt der accepterer 4,0 – 4,8 mm runde kontakter på 19 mm centre. De bliver erstattet af E, F , J, K eller N fatninger som arbejde perfekt med Type C stik . Type C stik er generelt begrænset til brug i apparater, der kræver 2,5 ampere mindre.

hvordan ser et Type C stik ud? Type C er nok den mest brugte internationale prop . Denne to-leder prop er ujordet og har to runde ben. Det er populært kendt som Europluggen, som er beskrevet i CEE 7/16. Hvorimod type C plugsare meget almindeligt brugt, er dette ikke tilfældet type C stikkontakter.

Tilsvarende, hvad er et Type F-stik?

Det Type F elektrisk prop (også kendt som Schuko prop ) har to 4,8 mm runde stifter med en afstand på 19 mm fra hinanden. Det ligner Type E prop men har to jordklemmer på siden i stedet for en hunjordkontakt.

Fungerer Type C-adapter i Tyskland?

Tyskland rejseadaptere til Tyskland der er to tilhørende stik typer , typer C og F. Plug type C er stikket, der har to runde ben og stik type F er stikket, som har to runde ben med to jordklemmer på siden. Tyskland fungerer på en 230V forsyningsspænding og 50Hz.

Anbefalede: