Hvad er Seaborn-biblioteket i Python?
Hvad er Seaborn-biblioteket i Python?

Video: Hvad er Seaborn-biblioteket i Python?

Video: Hvad er Seaborn-biblioteket i Python?
Video: Seaborn Is The Easier Matplotlib 2024, Kan
Anonim

søfødt : statistisk datavisualisering. Søfødt er en Python datavisualisering bibliotek baseret på matplotlib. Det giver en grænseflade på højt niveau til at tegne attraktiv og informativ statistisk grafik. For en kort introduktion til ideerne bag bibliotek , kan du læse de indledende bemærkninger.

Ligeledes spørger folk, hvad er forskellen mellem Matplotlib og Seaborn?

Funktionalitet: Matplotlib : Matplotlib er primært indsat til grundlæggende plotning. Visualisering vha Matplotlib består generelt af søjler, tærter, linjer, scatter plots og så videre. Søfødt : Søfødt , på den anden side giver en række visualiseringsmønstre. Det bruger færre syntaks og har let interessante standardtemaer.

For det andet, hvad er Seaborn Pairplot? Søfødt parplot . Det parplot funktion opretter et gitter af akser, således at hver variabel i data deles i y-aksen på tværs af en enkelt række og i x-aksen på tværs af en enkelt kolonne.

På samme måde kan man spørge, er Seaborn bedre end Matplotlib?

Det søfødt pakken blev udviklet baseret på Matplotlib bibliotek. Det bruges til at skabe mere attraktiv og informativ statistisk grafik. Mens søfødt er en anderledes pakke, den kan også bruges til at udvikle attraktiviteten af matplotlib grafik. Mens matplotlib er fantastisk, vil vi altid gerne gøre bedre.

Hvad bruges Seaborn til?

Søfødt er et Python-datavisualiseringsbibliotek baseret på matplotlib. Det giver en grænseflade på højt niveau til at tegne attraktiv og informativ statistisk grafik.

Anbefalede: