Hvordan sender jeg en e-mail til en liste i wunderlist?
Hvordan sender jeg en e-mail til en liste i wunderlist?

Video: Hvordan sender jeg en e-mail til en liste i wunderlist?

Video: Hvordan sender jeg en e-mail til en liste i wunderlist?
Video: How to Send a List Email in Pardot 2024, Kan
Anonim

Efter at have oprettet en liste , gå til Filer → E-mailliste (eller tryk på Kommando + E). Det vil starte din standard e-mail klient med liste inde i den. Hvis varer har forfaldsdatoer, vil de også blive noteret.

Udover dette, hvordan sender jeg en e-mail til wunderlist?

Mail til Wunderlist arbejder fra e-mail adresse forbundet til din Wunderlist konto (som du kan ændre i appindstillingerne). For at komme i gang, simpelthen frem det e-mail til [e-mailbeskyttet] vidunderliste .com, og vi gør det til en opgave.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan integrerer jeg wunderlist med Outlook? Åben Outlook online og klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne for at vælge Administrer tilføjelsesprogrammer fra rullemenuen: Klik på knappen "+" og derefter "Tilføj fra Office Store." Søge efter Wunderlist , vælg det og klik på den grønne Tilføj knap. Når du har tilføjet det, bør du se det på listen over tilføjelser.

Tager jeg dette i betragtning, hvordan deler jeg en liste på wunderlist?

Til del -en liste på din iPad eller iPhone skal du trykke på liste du ønsker del , tryk derefter på" Del " knappen placeret i handlingslinjen nederst på skærmen. Her kan du se Del liste visning, hvor du kan indtaste navnet eller e-mailadressen på den person, du gerne vil have del din liste med.

Hvad er indbakken på wunderlist?

Det Indbakke er et permanent sted, hvor du kan slippe dine tanker og ideer, før du sorterer dem i en bestemt liste Indbakke kan også bruges til de gøremål, der slet ikke hører til på nogen bestemt liste.

Anbefalede: