Hvad er databaserapporter?
Hvad er databaserapporter?

Video: Hvad er databaserapporter?

Video: Hvad er databaserapporter?
Video: MS Access - Reports Part 1: Basic reports 2024, Kan
Anonim

EN database rapport er det formaterede resultat af database forespørgsler og indeholder nyttige data til beslutningstagning og analyse. De fleste gode forretningsapplikationer indeholder en indbygget rapportering værktøj; dette er simpelthen en front-end-grænseflade, der kalder eller kører back-end database forespørgsler, der er formateret til nem applikationsbrug.

Bare så, hvad er en rapporteringsdatabase?

EN database rapport er en rapport oprettet ud fra en kulmination af forespurgte data visualiseret med henblik på analyse, dataopdagelse og beslutningstagning. Database rapporter kan oprettes gennem traditionelle BI-platforme og indlejrede BI-platforme gennem frontend-kald til en backend database.

hvad er en databaserapport i Access? Rapporter tilbyde en måde at se, formatere og opsummere oplysningerne i din Microsoft Access database . EN rapport består af information, der trækkes fra tabeller eller forespørgsler, samt information, der er gemt med rapport design, såsom etiketter, overskrifter og grafik.

Når man tager dette i betragtning, hvad er formularer og rapporter i databasen?

Formularer er Input til informationssystemet og Rapporter udlæses fra systemet. Form indsamler oplysninger til i det væsentlige én registrering af database . Det vil sige oplysninger om én person eller genstand. På den anden side, Rapporter kan repræsentere information, indsamlet fra mere end én fil.

Hvad er en rapport i den?

2. Med områder fra erhverv til videnskab, en rapport er en kortfattet oversigt destilleret ud fra et større sæt data, beregnet til en bestemt målgruppe. For eksempel, rapporter bruges til at detaljere resultaterne af et eksperiment eller en undersøgelse. Typisk de fleste rapporter udføres i et tekstbehandlingsprogram, men kan gøres i en hvilken som helst teksteditor.

Anbefalede: