Hvad er tekst () i XPath?
Hvad er tekst () i XPath?

Video: Hvad er tekst () i XPath?

Video: Hvad er tekst () i XPath?
Video: Парсинг в Python за 10 минут! 2024, Kan
Anonim

Mens tekst() refererer til kun match-element tekst som er i strengform. Dette vil være et objekt af typen Node, mens du bruger XPath fungere tekst() at få tekst for et element får kun tekst op til det første indre element.

Tilsvarende, hvad er XPath-udtryk?

XPath udtryk . XPath definerer et mønster eller en sti udtryk at vælge noder eller nodesæt i et XML-dokument. Disse mønstre bruges af XSLT til at udføre transformationer. Stien udtryk ligner meget det generelle udtryk vi brugte i traditionelt filsystem.

Derudover, hvordan finder du XPath? XPath er vant til Find placeringen af ethvert element på en webside ved hjælp af HTML DOM-struktur. Grundformatet af XPath er forklaret nedenfor med skærmbillede.

Hvad er XPath ?

XPath-lokalisatorer Find forskellige elementer på websiden
Navn For at finde elementet efter navnet på elementet
Linktekst For at finde elementet efter tekst i linket

Ved også, hvad betyder prik i XPath?

Det prik , eller punktum, tegn (".") i XPath kaldes "kontekstelementudtrykket", fordi det refererer til kontekstelementet. Dette kan være en node (såsom et element, en attribut eller en tekstnode) eller en atomværdi (såsom en streng, tal eller boolean). Når det er en knude, kaldes det også kontekstknudepunktet.

Hvad er forskellen mellem og i XPath?

'/' i en XPath Udtryk søger efter den umiddelbare underordnede node, mens webelementerne på siden findes. '//' i en XPath Expression søger efter de umiddelbare og næste niveau underordnede noder, mens webelementerne på siden lokaliseres.

Anbefalede: