Hvad er namespace node i XPath?
Hvad er namespace node i XPath?

Video: Hvad er namespace node i XPath?

Video: Hvad er namespace node i XPath?
Video: Parsing XML files with Python (xml.etree.ElementTree) 2024, April
Anonim

XPath forespørgsler er opmærksomme på navnerum i et XML-dokument og kan bruge navneområde præfikser for at kvalificere element- og attributnavne. Kvalificerende element- og attributnavne med en navneområde præfikset begrænser noder returneres af en XPath forespørgsel til kun dem noder der hører til en bestemt navneområde.

Derfor, hvad er en node i XPath?

Noder . I XPath , der er syv slags noder : element, attribut, tekst, navneområde, behandlingsinstruktion, kommentar og dokument noder . XML-dokumenter behandles som træer af noder . Træets øverste element kaldes rodelementet.

Udover ovenstående, hvad er navneområde i HTML? Annoncer. EN Navneområde er et sæt unikke navne. Navneområde er en mekanisme, hvorved element og attributnavn kan tildeles en gruppe. Det Navneområde identificeres af URI (Uniform Resource Identifiers).

Hvad er desuden formålet med XML-navneområder?

XML navnerum bruges til at give unikt navngivne elementer og attributter i en XML dokument. De er defineret i en W3C-anbefaling. An XML instans kan indeholde element- eller attributnavne fra mere end én XML ordforråd.

Hvordan fungerer XML-navneområder?

An XML-navneområde er en komponent af et elements navn, som du kan binde til et præfiks, når du skriver xmlns:="< navneområde >". Det hjælper med at undgå at navngive konflikter mellem forskellige XML skemaer, så du kan blande elementer fra to skemaer, der tilfældigvis har samme navn.

Anbefalede: