Fungerer sharkbite fittings på blødt kobber?
Fungerer sharkbite fittings på blødt kobber?

Video: Fungerer sharkbite fittings på blødt kobber?

Video: Fungerer sharkbite fittings på blødt kobber?
Video: 4х слойная плата и кому она может пригодится? И почему многие игнорируют ее наличие? 2024, Kan
Anonim

Can SharkBite fittings bruges med blødt kobber eller rullet kobber ? Ingen, SharkBite beslag kan bruges kun med hårdt trukket kobber typer K, L og M.

Ligeledes spørger folk, kan man bruge ProPress på blødt kobber?

ProPress ® og ProPress XL ( Kobber ) er sikre, pålidelige og økonomiske kobber rørinstallationssystemer, der brug moderne koldpresseforbindelsesteknologi. Viega® ProPress beslag er til brug med type K, L og M hård kobber rør fra ½" til 4" og blødt kobber rør i ½" til 1¼" diametre.

Man kan også spørge, er SharkBite fittings pålidelige? Hvis du skal reparere eller udskifte kobberrør i dit hjem, a SharkBite montering er et glimrende valg. Hajbid er godkendt til brug under jorden og bag vægge, men det kan være risikabelt at installere dem der. EN SharkBite fitting indeholder en gummi O-ring, som ikke er bedst til permanente forbindelser.

Desuden holder SharkBite fittings?

SharkBite fittings holder lang tid. Faktisk, SharkBite berettiger til beslag i 25 år ved brug med SharkBite rør.

Hvorfor er PEX forbudt i Californien?

PEX forbudt Fra Californien '01 Kode. Uponor Wirsbo sagde det PEX rør blev indført i Californien i 1990, og at produktet hjælper med at løse problemer i områder med aggressive jordbundsforhold, som kobberrør ikke kan løse.

Anbefalede: