Kan SharkBite fittings bruges på kobber?
Kan SharkBite fittings bruges på kobber?

Video: Kan SharkBite fittings bruges på kobber?

Video: Kan SharkBite fittings bruges på kobber?
Video: A Sharkbite Air Install & The FASTEST Electric Ice Cream Van | Workshop Diaries | Edd China 2024, April
Anonim

Kan SharkBite fittings bruges med blød kobber eller rullet kobber ? Ingen, SharkBite beslag kan kun være Brugt med hårdt trukket kobber typer K, L og M.

På samme måde bliver det spurgt, kan hajbidefittings bruges på kobber?

SharkBite Universal messing push-to-connect beslag er kompatible med PEX, Kobber , CPVC, PE-RT og HDPE rør. SharkBite beslag leveres med en PEX-afstivning forudinstalleret i fittingen til PEX, PE-RT og HDPE. PEX-afstivningen gør ikke skal fjernes for Kobber eller CPVC-applikationer.

Ligeledes er SharkBite-fittings permanente? Korrekt installeret SharkBite beslag give permanent forbindelser, understøttet af en 25-års garanti mod enhver producents defekt, så længe varen er blevet installeret i henhold til installationsvejledningen og i overensstemmelse med lokal lovgivning.

Er SharkBite-fittings på denne måde pålidelige?

Hvis du skal reparere eller udskifte kobberrør i dit hjem, a SharkBite montering er et glimrende valg. Hajbid er godkendt til brug under jorden og bag vægge, men det kan være risikabelt at installere dem der. EN SharkBite fitting indeholder en gummi O-ring, som ikke er bedst til permanente forbindelser.

Bruger professionelle blikkenslagere SharkBite?

For at besvare dit spørgsmål, nej, Hajbid beslag anbefales ikke af professionelle blikkenslagere . Kun fordi de kan opkræve meget mere for installationen, hvis de skal svede kobber. Grundlæggende samme grund til at de ikke anbefaler PEX, de kan opkræve meget mere for installationen.

Anbefalede: