Indholdsfortegnelse:

Hvordan opretter jeg en tilpasset politik i Azure?
Hvordan opretter jeg en tilpasset politik i Azure?

Video: Hvordan opretter jeg en tilpasset politik i Azure?

Video: Hvordan opretter jeg en tilpasset politik i Azure?
Video: Active Directory Foundations: Understanding this object database 2024, April
Anonim

Opret en politikopgave

  1. Start Azure-politik service i Azure portal ved at klikke på Alle tjenester og derefter søge efter og vælge Politik .
  2. Vælg Opgaver i venstre side af Azure-politik side.
  3. Vælg Tildel Politik fra toppen af Politik - Opgaver side.

På samme måde, hvordan opretter jeg en tilpasset rolle i Azure?

Log ind på Azure AD-administrationscenter med Privileged rolle administrator- eller globale administratortilladelser i Azure AD organisation. Vælg Azure Active Directory > Roller og administratorer > Ny tilpasset rolle . På fanen Grundlæggende skal du angive et navn og en beskrivelse for rolle og klik derefter på Næste.

Man kan også spørge, hvad er en identitetsoplevelsesramme? Det Identity Experience Framework er en kraftfuld identitet motor med et meget omfattende funktionssæt, der bruges internt til Microsoft-tjenester som Azure AD B2C. Kun et undersæt af funktioner vil blive testet, overvåget, dokumenteret og understøttet over tid.

Og hvad er en azurblå politik?

Azure-politik er en tjeneste i Azure som du bruger til at oprette, tildele og administrere politikker . Disse politikker håndhæve forskellige regler og effekter på dine ressourcer, så disse ressourcer forbliver i overensstemmelse med dine virksomhedsstandarder og serviceniveauaftaler.

Har Azure AD en gruppepolitik?

Indstillinger for bruger- og computerobjekter i Azure Active Directory Domænetjenester ( Azure AD DS) styres ofte ved hjælp af Gruppepolitik Objekter (GPO'er). Azure AD DS inkluderer indbyggede GPO'er til AADDC Users og AADDC Computers containere.

Anbefalede: