Hvad er Mission Control-appen?
Hvad er Mission Control-appen?

Video: Hvad er Mission Control-appen?

Video: Hvad er Mission Control-appen?
Video: 10 amazing useful inventions for bushcraft survival camping! You may need it! 2024, Kan
Anonim

Missionskontrol er specialiseret app dedikeret til vores Turbo-serie af elcykler. Det giver dig mulighed for at justere supporttilstandene, planlægge og registrere ture og diagnosticere problemer med din cykel.

Tager du dette i betragtning, hvordan bruger du Mission Control?

Åben Missionskontrol Dobbelttryk på overfladen af din Magic Mouse med to fingre. Klik Missionskontrol i Dock eller Launchpad. Tryk på Missionskontrol tasten på dit Apple-tastatur, eller tryk på Styring -Pil op. I OS X El Capitan skal du trække i vinduet til toppen af skærmen.

Udover ovenstående, hvad er meningen med APP-eksponering? Udsætte er en fantastisk funktion i Mac OSX-brugergrænsefladen, der gør det nemt at se, få adgang til eller skjule Ansøgning vinduer og dokumenter. Det er en fantastisk funktion til at hjælpe dig med at arbejde med det rod, der har tendens til at opbygge sig, når du bruger flere programmer og/eller dokumenter.

På denne måde, hvad er Mission Control-dashboard?

Missionskontrol lader folk hurtigt forhåndsvise og navigere mellem åbne vinduer, fuldskærmsapps, skrivebord, mellemrum og Dashboard . Som standard, Missionskontrol indtastes ved hjælp af bevægelser og tastaturgenveje som at stryge opad med tre fingre på pegefeltet eller trykke Styring -Pil op.

Hvordan tilføjer jeg Mission Control til min dock?

Du kan også starte Missionskontrol ved at klikke på missionskontrollen ikon på din dock . Til tilføje et nyt rum, svæv din mus over det øverste højre hjørne af det skærmen. Du vil se en "plustegn"-knap. Klik på denne for at tilføje et nyt rum.

Anbefalede: