Indholdsfortegnelse:

Hvordan importerer jeg Excel til SQLite?
Hvordan importerer jeg Excel til SQLite?

Video: Hvordan importerer jeg Excel til SQLite?

Video: Hvordan importerer jeg Excel til SQLite?
Video: SQLite 03: Importing EXCEL into SQLite 2024, Kan
Anonim

Klik og aktiver indstillingerne "Tabel" og "Eksisterende regneark" i importen Data vindue. Klik på en tom celle på Excel regneark hvor du vil have datatabellen fra SQLite database vises. Klik på knappen "OK".

Også at vide er, hvordan importerer jeg data til SQLite?

Du kan importere en CSV-fil direkte til SQLite-tabel fra dens tabelvisning:

  1. Åbn destinationstabellen for at se, og vælg derefter Filer -> Importer CSV fra menuen.
  2. Eller du kan højreklikke på tabelnavnet fra højre panel (eller endda en hvilken som helst datacelle i tabellen), vælg Importer CSV.

For det andet, er SQLite gratis? SQLite er et i-proces bibliotek, der implementerer en selvstændig, serverløs, nul-konfiguration, transaktionsbaseret SQL database motor. Koden til SQLite er i det offentlige domæne og er således gratis til brug til ethvert formål, kommercielt eller privat. SQLite er et kompakt bibliotek.

Udover dette, hvilken af følgende kommando bruges til at importere en CSV-fil til en SQLite-tabel?

Det ". importere " kommandoen bruges til at importere CSV data ind i en SQLite tabel . Det ". importere " kommando tager to argumenter, som er navnet på disken fil hvorfra CSV data skal læses og navnet på SQLite tabel ind som CSV data skal indsættes.

Hvordan åbner jeg en. DB-fil i Excel?

Højreklik på. db fil > Åben med > Vælg standardprogram > Klik på Gennemse, og gå til C:ProgramFilesMicrosoft OfficeOffice 14 Excel > sørg for altid at kontrollere dette program til åben denne slags fil og klik på Ok.

Anbefalede: