Hvordan slipper man en kanariefugl ud?
Hvordan slipper man en kanariefugl ud?

Video: Hvordan slipper man en kanariefugl ud?

Video: Hvordan slipper man en kanariefugl ud?
Video: Derfor kan hestehuller være livsfarlige 2024, Kan
Anonim

Kanarisk udgivelse er en teknik, der bruges til at reducere risikoen for at introducere en ny softwareversion i produktionen ved gradvist at udrulle ændringen til en lille undergruppe af brugere, før den rulles ud til hele platformen/infrastrukturen og gøres tilgængelig for alle.

På denne måde, hvad er en kanariefugl i software?

I software afprøvning, en kanariefugle er et skub af programmeringskodeændringer til en lille gruppe slutbrugere, som ikke er klar over, at de modtager ny kode. Kanariefugle test, som ofte er automatiseret, køres, efter at test i et sandkassemiljø er gennemført.

På samme måde, hvad er Canary-implementering AWS? Kanariefugle release er en softwareudviklingsstrategi, hvor en ny version af en API (samt anden software) er indsat som en kanariefugle frigives til testformål, og basisversionen forbliver indsat som en produktionsfrigivelse til normal drift på samme scene.

Udover dette, hvad er blågrøn implementering Canary release?

Blue Green implementeringer . Se venligst Martin Fowlers link om blå - grønne implementeringer . Det giver det overordnede indhold. Det er dybest set en teknik til frigive din ansøgning på en forudsigelig måde med et mål om at reducere enhver nedetid forbundet med en frigøre.

Hvad er mørk kanariefugl?

Kanariefugle Test og Mørk Lancering er meget brugt til at teste nye funktioner i komplekse applikationer. Kanariefugle Test er ideelt, når du ønsker at teste ydeevnen af din backend. Mørk Lancering er mere fokuseret på at teste nye funktioner i din frontend.

Anbefalede: