Hvad er selvmetode i Ruby?
Hvad er selvmetode i Ruby?

Video: Hvad er selvmetode i Ruby?

Video: Hvad er selvmetode i Ruby?
Video: Hvordan laver man en Webshop – og får styr på skatten – Webinar om Webshop Løsning 2024, Kan
Anonim

Nøgleordet selv i Rubin giver dig adgang til det aktuelle objekt – det objekt, der modtager den aktuelle besked. For at forklare: a metode ringe ind Rubin er faktisk afsendelse af en besked til en modtager. obj vil svare på meth, hvis der er en metode krop defineret til det. Og indeni det metode legeme, selv henviser til obj.

Med hensyn til dette, hvad betyder selv i Ruby?

Ruby selv søgeord (og implicit selv ) selv er et reserveret søgeord i Rubin der altid refererer til et objekt, men objektet selv henviser til hyppige ændringer baseret på konteksten. Når metoder kaldes uden en eksplicit modtager, Rubin sender beskeden til det objekt, der er tildelt selv søgeord.

Også, hvad er sendemetode i Ruby? Det sende metode giver dig mulighed for sende en besked (ring til a metode ), når du ikke kender navnet på det metode indtil køretid. I dette særlige eksempel får du en liste over attributter, der udskriver hvert attributnavn såvel som dets værdi. Den eneste måde at få værdien på er faktisk at ringe til metode.

Ved også, hvordan du bruger dig selv i Ruby?

Ordet selv kan bruges i definitionen af en klassemetode til at fortælle Rubin at metoden er til selv , som i dette tilfælde er klassen. Bruger sig selv inde i en instans eller klassemetode refererer til det samme objekt som metoden kaldes på, dvs. henholdsvis instans og klasse.

Hvordan definerer du en klassemetode i Ruby?

Det vi generelt kalder en klasse metode er en metode der bor ved klasse niveau. På det modsatte, et eksempel metode er en metode der ligger på objektniveau. I rubin , klasser er også genstande, så den metoder du Definere som klasse metoder eksisterer kun i objektet, der defineret dem (den klasse ) og ingen andre steder.

Anbefalede: