Hvad er en singleton-metode i Ruby?
Hvad er en singleton-metode i Ruby?
Anonim

Singleton metoder er metoder der bor i singleton klasse og er kun tilgængelige for et enkelt objekt (i modsætning til almindelig instans metoder som er tilgængelige for alle forekomster af klassen). Singleton metoder omtales ofte som klasse metoder , men det er forvirrende fordi Rubin har ikke klasse metoder.

I denne forbindelse, hvad er en singleton-klasse i Ruby?

EN singleton klasse af en genstand (eller en klasse ) er en klasse lavet af Rubin kun for dette specifikke objekt. Det her klasse er på en eller anden måde "skjult" for os, men det er der. Når du kalder en metode på dette objekt, Rubin vil først se på det singleton klasse , hvis der er en, for at finde den metode.

Hvad er også en instansmetode Ruby? I Rubin , a metode giver funktionalitet til et objekt. En klasse metode giver funktionalitet til en klasse selv, mens en instans metode giver funktionalitet til en eksempel af en klasse.

Heri, hvad er Eigenclass i Ruby?

Egenklasse i rubin . Til mig, " Egenklasse ” er et mærkeligt navn. Her er definitionen af " Egenklasse ” fra wikipedia: En skjult klasse knyttet til hver specifik forekomst af en anden klasse. Da "statisk metode" eller "klassemetode" faktisk er singleton-metoden for en specifik klasse.

Hvorfor er alt objekt i Ruby?

" Alt i Rubin er en Objekt " er noget, du vil høre ret ofte. Målet her er, at du skal se Matrixen alt i Rubin er en Objekt , hver objekt har en klasse, og at være en del af den klasse giver objekt masser af fede metoder, som den kan bruge til at stille spørgsmål eller gøre ting.

Anbefalede: