Hvad er defaultZone i Eureka?
Hvad er defaultZone i Eureka?

Video: Hvad er defaultZone i Eureka?

Video: Hvad er defaultZone i Eureka?
Video: Что такое Todoist? 2024, Kan
Anonim

Ansøgning.

I det foregående eksempel " defaultZone " er en reserveværdi for magisk streng, der giver tjeneste-URL'en for enhver klient, der ikke udtrykker en præference (med andre ord, det er en nyttig standard). For at deaktivere Eureka Discovery Client, kan du indstille eureka . klient. aktiveret til falsk.

Udover dette, hvad er Eureka-serveren til?

Eureka server er en Ansøgning der indeholder oplysningerne om alle klientserviceapplikationer. Hver mikrotjeneste vil registrere sig i Eureka server og Eureka server kender alle klientapplikationer, der kører på hver port og IP-adresse. Eureka server er også kendt som Discovery Server.

For det andet, hvad er Eureka Service Registry? -en serviceregister ( Eureka server ), en pause service som tilmelder sig hos registreringsdatabasen ( Eureka klient) og. en webapplikation, som forbruger REST service som en registreringsdatabasen -bevidst klient (Spring Cloud Netflix Feign Client).

Derudover, hvordan fungerer Eureka service discovery?

Tænk på det som et opslag service hvor mikrotjenester (klienter) kan registrere sig selv og opdage andre registrerede mikrotjenester. Når en klientmikrotjeneste tilmelder sig Eureka det giver metadata såsom vært, port og sundhedsindikator, hvilket gør det muligt for andre mikrotjenester at opdage det.

Hvad er DiscoveryClient?

DiscoveryClient og DynamicEndpoint er to klasser, der bruges på klientsiden til at søge efter tjenester. DiscoveryClient giver dig en liste over tjenester, der matcher et specifikt sæt kriterier, og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til tjenesterne.

Anbefalede: