Hvad er Microsoft RMS?
Hvad er Microsoft RMS?

Video: Hvad er Microsoft RMS?

Video: Hvad er Microsoft RMS?
Video: Мультиметры. Разрядность. Количество отсчетов. True RMS. 2024, April
Anonim

Active Directory Rights Management Services (AD RMS ) er en Microsoft Windows-sikkerhedsværktøj, der giver vedvarende databeskyttelse ved at håndhæve dataadgangspolitikker. For dokumenter, der skal beskyttes med AD RMS , skal den applikation, dokumentet er knyttet til, være RMS -klar over. AD RMS har server- og klientkomponenter.

Heraf, hvad er RMS-beskyttelse?

Azure Rights Management (ofte forkortet til Azure RMS ) er beskyttelse teknologi, der bruges af Azure Information Beskyttelse . Denne sky-baserede beskyttelse tjenesten bruger kryptering, identitet og autorisationspolitikker til at hjælpe med at sikre dine filer og e-mail, og den fungerer på tværs af flere enheder - telefoner, tablets og pc'er.

hvad er RMS e-mail? Rights Management Services ( RMS ) er en krypteringsteknologi, der kan bruges til at beskytte individuelle filer og e-mails . Det giver personalet mulighed for at beskytte dokumenter ved at anvende adgangstilladelser og udløbsdatoer. Den er designet til at fungere sammen med andre sikkerhedsforanstaltninger, såsom O-drevtilladelser.

Spørgsmålet er også, hvad er RMS-klient?

RMS klient 2.1 er software designet til din klient computere for at hjælpe med at beskytte adgangen til og brugen af information, der flyder gennem applikationer, der bruger RMS tjenester i Azure Information Protection og AD RMS på stedet.

Hvad er Microsoft AIP?

Azure Information Protection (nogle gange omtalt som AIP ) er en cloud-baseret løsning, der hjælper en organisation med at klassificere og eventuelt beskytte sine dokumenter og e-mails ved at anvende etiketter. Denne etiket klassificerer dokumentet og beskytter det.

Anbefalede: