Hvad er HTTP-proxy på min iPhone?
Hvad er HTTP-proxy på min iPhone?

Video: Hvad er HTTP-proxy på min iPhone?

Video: Hvad er HTTP-proxy på min iPhone?
Video: How To Configure Proxy On iPhone 2024, Kan
Anonim

Den skal være slået fra, hvis du ikke ved, hvad den gør.1) HTTP-proxy er dybest set en webadresse, du indtaster på din virksomheder proxy server, så du kan få adgang til internettet.

Tager jeg dette i betragtning, hvordan bruger jeg HTTP-proxy på iPhone?

Gå til Indstillinger > Wi-Fi for at få adgang proxy indstillinger på en iPhone eller iPad. Tryk på navnet på det Wi-Finetværk, du har forbindelse til. Rul ned og du vil se" HTTP-proxy ” valgmulighed nederst på skærmen. Som standard er den HTTP-proxy mulighed er sæt til "Fra".

Ved også, hvad er HTTP-proxy til? An HTTP-proxy tjener to formidlerroller som en HTTP Kunde og en HTTP Server til sikkerhed, administration og cachefunktionalitet. Det HTTP-proxy ruter HTTP Klientanmodninger fra en webbrowser til internettet, mens de understøtter caching af internetdata.

Ved også, hvad er proxy-indstilling iPhone?

iOS har en funktion, der giver dig mulighed for sæt op a proxy så alle netværksanmodninger fra din enhed er videresendes til en proxy server. Det her er normalt brugt på erhvervs- og skolenetværk og kan også bruges til at skjule din IP-adresse eller få adgang til websteder, der er blokeret i dit område.

Hvordan slår du proxy fra på iPhone?

Tryk på på den blå cirkel til højre for BlakeAcad for at åbne de avancerede indstillinger for BlakeAcad-netværket. 4. Tryk på på det Af knappen under HTTP Fuldmagt til tur det proxy server af.

Anbefalede: