Indholdsfortegnelse:

Hvordan downloader jeg Microsoft Dynamics?
Hvordan downloader jeg Microsoft Dynamics?

Video: Hvordan downloader jeg Microsoft Dynamics?

Video: Hvordan downloader jeg Microsoft Dynamics?
Video: How to use and configure the Microsoft Dynamics 365 Field Service mobile app 2024, Kan
Anonim

Det Hent er en selvudpakkende eksekverbar fil. For at starte Hent , klik Hent . Når filen Hent dialogboksen vises, klik på Gem for at gemme filen på din computer. Når du er klar til at installere produktet, skal du dobbeltklikke på den eksekverbare fil og derefter følge instruktionerne på skærmen.

Heraf, hvordan downloader jeg Microsoft Dynamics CRM?

Microsoft Dynamics CRM Server 2016

  1. Downloaden er en selvudpakkende eksekverbar fil. Klik på Download for at starte overførslen.
  2. Når dialogboksen Filoverførsel vises, skal du klikke på Gem for at gemme filen på din computer.
  3. Når du er klar til at installere produktet, skal du dobbeltklikke på den eksekverbare fil og derefter følge instruktionerne på skærmen.

Udover ovenstående, virker Microsoft Dynamics på en Mac? MAC OS X 10.7 & 10.8-brugere kan nu køre Dynamics CRM 2011 i en Safari-browser og nyd en rimelig robust funktionalitet. Ulempen er, at der stadig ikke er mulighed for at linke e-mail til CRM registrerer, medmindre en 3rd festapplikation som Riva bruges. Riva er en avanceret CRM dataintegrationsplatform til Microsoft Udveksling.

Er Microsoft Dynamics 365 også gratis?

Opdag hvordan Dynamics 365 kan ændre den måde, du driver forretning på. Dynamics 365 salgsrepræsentanter kan: Give en live demo eller hjælpe dig med at konfigurere en gratis forsøg. Forbind dig med en Microsoft partner, der kan levere ekspertise inden for forretningsapplikationer og brancheløsninger.

Hvad er XrmToolBox?

XrmToolBox er et Windows-program, der opretter forbindelse til Common Data Service for Apps (CDS). Dynamics 365 Customer Engagement (CE)-applikationer, såsom Dynamics 365 for Sales, Service eller Talent, bruger også Common Data Service for Apps som deres grundlæggende datatjeneste.

Anbefalede: