Indholdsfortegnelse:

Hvad er syntaksen for at tilføje klasse i jQuery?
Hvad er syntaksen for at tilføje klasse i jQuery?

Video: Hvad er syntaksen for at tilføje klasse i jQuery?

Video: Hvad er syntaksen for at tilføje klasse i jQuery?
Video: Section 9 2024, April
Anonim

Syntaks

Parameter Beskrivelse
fungere( indeks , nuværende klasse) Valgfri. Angiver en funktion, der returnerer et eller flere klassenavne, der skal tilføjes indeks - Returnerer indeks placering af elementet i den indstillede aktuelle klasse - Returnerer det aktuelle klassenavn på det valgte element

På samme måde kan du spørge, hvad er brugen af addClass i jQuery?

jQuery addClass () Det tilføj klasse () metode er Brugt for at tilføje et eller flere klassenavne til det valgte element. Denne metode er Brugt kun for at tilføje et eller flere klassenavne til klasseattributterne for ikke at fjerne de eksisterende klasseattributter. Hvis du vil tilføje mere end én klasse, skal du adskille klassenavnene med mellemrum.

Ved også, hvad er removeClass i jQuery? Det fjerneKlasse () metode er en indbygget metode i jQuery som bruges til at fjerne et eller flere klassenavne fra det valgte element.

På samme måde, hvordan føjer jeg en klasse til et element?

Tilføjelse af klassenavnet ved hjælp af JavaScript kan gøres på mange måder

  1. Ved brug af. className-egenskab: Denne egenskab bruges til at tilføje et klassenavn til det valgte element. Syntaks: element. className += "newClass";
  2. Ved brug af. add() metode: Denne metode bruges til at tilføje et klassenavn til det valgte element. Syntaks: element. klasseliste.

Hvad er brugen af dette i jQuery?

$(dette) er en jQuery indpakning omkring det element, der muliggør brug af jQuery metoder. jQuery kalder tilbagekaldet ved hjælp af application() for at binde dette. Ringer jQuery en anden gang (hvilket er en fejl) på resultatet af $(dette) returnerer en ny jQuery objekt baseret på den samme vælger som den første.

Anbefalede: