Sælger Costco MacBook Air?
Sælger Costco MacBook Air?

Video: Sælger Costco MacBook Air?

Video: Sælger Costco MacBook Air?
Video: "MACBOOK PRO" on SALE in Costco (Exp AUGUST 05, 2023) #costco 2024, Kan
Anonim

Costco er sælger Apple computere - herunder MacBook , MacBook Air , MacBook Pro og iMac - på sin netbutik. Hvis du er en Costco medlem, kan du få rabatter mellem $50 og $200, med AppleCare+ kastet ind i aftalen for visse modeller. En af de bedste tilbud er ny MacBook Air til $200 i rabat Apples prissætning.

Ligeledes spørger folk, er Macbooks billigere hos Costco?

Det er $200 billigere end Apples $1,199 entry-level pris. Teknisk sparer du kun $140, hvis du betaler for en ny Costco's medlemskab også. Ud over den nye Air, Costco vil også have diverse MacBook Pro, MacBook , og iMac-modeller.

Desuden, hvad er forskellen mellem en MacBook Pro og en Macbook Air? Når det er sagt, 2019 MacBook Air vejer mindre end den ældre MacBook Air model gjorde; 1,25 kg sammenlignet med 1,35 kg. I sammenligne 13in MacBook Pro vejer 1,37 kg. Som begge bærbare computere kommer med Touch ID og ting som Force Touchtrackpad, men Touch Bar på Pro er virkelig det store design forskel mellem de to.

Er Costco på denne måde en autoriseret Apple-forhandler?

Costco er en Apple Autoriseret sælger og så burde også være i stand til at behandle dit AppleCare+-køb på samme tid. Ja. Du kan købe Æble Care+ inden for 60 dage efter det oprindelige køb af iPad. Costco sælger ikke ulåste telefoner.

Hvad er en touch bar?

Det Touch Bar tilføjer en række multitouch-kontroller til toppen af MacBook Pro's tastatur. Men det betyder ikke, at multitouch ikke kan have en plads på Mac'en: The Touch Bar (i øjeblikket tilgængelig på 13- og 15-tommer MacBook Pro) er en røre ved -baseret OLED bar der erstatter rækken af funktionstaster på dit tastatur.

Anbefalede: