Hvor god er Samsung s9?
Hvor god er Samsung s9?

Video: Hvor god er Samsung s9?

Video: Hvor god er Samsung s9?
Video: Представляем Powerhouse:samsung tab s9— революционный продукт в области мобильной производительности 2024, Kan
Anonim

Det Samsung Galaxy S9 er en store telefon, men en, der ikke rigtig sparkede videre fra Galaxy S8, hvilket bringer et meget lignende design og skærm til 2017's version. Der var hårdt brug for den forbedrede biometri, og kameraet er et fremskridt, men de fantastiske egenskaber ved svagt lys har resulteret i ofre andre steder.

I betragtning af dette, er Samsung s9 værd at købe i 2019?

Bedste svar: Den Galaxy S9 og S9+ er stadig fine telefoner nu over et år efter deres udgivelse. De har det nyeste Samsung software, og faldet i hardware og ydeevne er ikke bemærkelsesværdigt, hvis du har et stramt budget.

Ved også, hvor længe en Samsung s9 holder? Samsung støtter officielt det internationale Galaxy S9 /S9+ i 3 år med månedlige sikkerhedsopdateringer, og derefter et enkelt år med kvartalsvise sikkerhedsopdateringer, hvilket betyder 4 års sikkerhedsopdateringer i alt.

Folk spørger også, er Samsung Galaxy s9 en god telefon?

Skærmene i det S9 og S9 Plus er præcis, som du forventer, at de er på -en Samsung flagskib, og de forbliver det bedste skærme du kan få på enhver Android telefon . Det S9 har Samsungs også andre hardware-standbys: hurtig kablet og trådløs opladning, IP68 vandtæthed og et 3,5 mm hovedtelefonstik.

Har Galaxy s9 et godt kamera?

Ifølge markedsføringsmaterialerne er single-sensor12MP kamera på den Samsung Galaxy S9 er den store forandring, der vil inspirere dig til at købe denne telefon. 'Det Kamera . Genopfattet.' Det er fremragende som altid, men muligvis ikke den store opgradering i forhold til Samsung Galaxy S8.

Anbefalede: