Hvad er operatøroverbelastning i C++ med eksempel?
Hvad er operatøroverbelastning i C++ med eksempel?

Video: Hvad er operatøroverbelastning i C++ med eksempel?

Video: Hvad er operatøroverbelastning i C++ med eksempel?
Video: Operator Overloading In C++ | What Is Operator Overloading In C++? | C++ Programming | Simplilearn 2024, Kan
Anonim

Operatør overbelastning i C++

Det betyder C++ har evnen til at levere operatører med en særlig betydning for en datatype, er denne evne kendt som operatør overbelastning . Til eksempel , vi kan overbelaste en operatør '+' i en klasse som String, så vi kan sammenkæde to strenge ved blot at bruge +.

Når man tager dette i betragtning, hvad er operatøroverbelastning i C++?

Operatør overbelastning er en vigtig koncept i C++. Det er en type polymorfi, hvor en operatør er overbelastet at give bruger defineret betydning til det. For eksempel '+' operatør måske overbelastet at udføre tilføjelse på forskellige datatyper, som for heltal, streng (sammenkædning) osv.

Man kan også spørge, hvad er funktionsoverbelastning i C++ med eksempel? Funktion overbelastning er en C++ programmeringsfunktion, der giver os mulighed for at have mere end én fungere med samme navn, men en anden parameterliste, når jeg siger parameterliste, betyder det datatypen og sekvensen af parametrene, for eksempel parameterlisten for en fungere myfuncn(int a, float b) er (int, float) som er

I forhold til dette, hvad er operatørens overbelastning med eksempel?

Operatør overbelastning giver dig mulighed for at omdefinere vejen operatør virker kun for brugerdefinerede typer (objekter, strukturer). Den kan ikke bruges til indbyggede typer (int, float, char osv.). To operatører = og & er allerede overbelastet som standard i C++. Til eksempel : For at kopiere objekter af samme klasse kan du direkte bruge = operatør.

Hvad er operatøroverbelastning i objektorienteret programmering?

I computer programmering , operatør overbelastning , nogle gange kaldet operatør ad hoc polymorfi, er et specifikt tilfælde af polymorfi, hvor forskellige operatører har forskellige implementeringer afhængigt af deres argumenter. Operatør overbelastning er generelt defineret ved en programmering sprog, a programmør , eller begge.