Hvorfor bliver mine skrivebordsikoner ved med at omarrangere sig selv?
Hvorfor bliver mine skrivebordsikoner ved med at omarrangere sig selv?

Video: Hvorfor bliver mine skrivebordsikoner ved med at omarrangere sig selv?

Video: Hvorfor bliver mine skrivebordsikoner ved med at omarrangere sig selv?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 возвращается! - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН за 6 часов - Часть 2 2024, April
Anonim

Hvis Windows gør ikke lade dig omarrangere det ikoner som du vil, så er det højst sandsynligt, at Auto-arrangementet ikoner indstillingen er slået til. For at se eller ændre denne indstilling skal du højreklikke på en tom plads på din skrivebord , og flyt musemarkøren for at fremhæve punktet Vis på genvejsmenuen.

På samme måde spørger folk, hvordan stopper jeg Windows 10 i at omarrangere mine skrivebordsikoner?

1] Højreklik på skrivebord , vælg Vis. Sørg for at arrangere automatisk ikoner er umarkeret. Fjern også markeringen i Juster ikoner til gitter.

Også, hvordan gemmer jeg mit skrivebordslayout i Windows 10? Gem skrivebordsikonlayout . Download ReIcon og arranger ikonerne på din skærmen det måde du vil have dem på. Når du har gjort det, så løb det app og klik gem-ikonet . En ny 'profil' vil blive oprettet i det app, og det er i bund og grund gemte ikonlayout.

I forhold til dette, hvordan deaktiverer jeg Auto Arrange i Windows 10?

1. Åbn File Explorer og naviger derefter til en hvilken som helst mappe og kontakt visningen til "Store ikoner".2. Højreklik nu i et tomt område inde i mappen, vælg derefter Vis og sørg for at klikke på " Arranger automatisk ” for at fjerne markeringen. 3. Prøv at trække ikonerne frit, hvorhen du vil. 4. Toundothis funktion skal blot køre systemgendannelse.

Hvordan gemmer jeg mit skrivebordslayout?

Med Windows-systemikonet betyder det, at du kan højreklikke på Denne computer, Mine dokumenter eller papirkurven for at få adgang til de nye menuindstillinger. Når du har arrangeret ikonerne på din skrivebord på den ønskede måde, gå videre og højreklik på MyComputer og venstreklik på Gem skrivebordet Ikon Layout.

Anbefalede: