Hvorfor slukker min telefon af sig selv?
Hvorfor slukker min telefon af sig selv?

Video: Hvorfor slukker min telefon af sig selv?

Video: Hvorfor slukker min telefon af sig selv?
Video: Hvorfor kan min telefon ikke holde strøm? 2024, Kan
Anonim

? Når batteritemperaturen er 60 ℃ eller højere, kan det forårsage strøm af . Luk venligst alle kørende apps og programmer (autosynkronisering) og vent indtil telefon køler ned. ? Strømmen kan slås af på grund af dårlig kontakt mellem batteriet og telefon terminal, forårsaget af fremmede materialer på telefon terminal eller batteribevægelse.

Efterfølgende kan man også spørge, hvorfor slukker min telefon af sig selv?

Den mest almindelige årsag til telefonen slukker automatisk er, at batteriet ikke passer ordentligt. Sørg for, at batterisiden rammer din håndflade for at lægge pres på batteriet telefon drejninger af , så er det tid til at ordne det løse batteri. Løsningen er ret simpel.

For det andet, hvordan forhindrer du din telefon i at slukke for iPhone af sig selv? Stop iPhone-skærmen i at slukke automatisk

  1. Fra startskærmen på din enhed skal du trykke på Indstillinger.
  2. Tryk derefter på Generelt.
  3. Tryk på Auto-Lock (Se billedet nedenfor).
  4. Vælg Aldrig for at forhindre din iPhone-skærm i at slukke automatisk (se billedet nedenfor).

På denne måde, hvorfor slukker min iPhone af sig selv?

Om det virkelig er lukker ned på dens egen , eller det er ved at tømme batteriet hurtigt på grund af torogue-processer eller Wi-Fi eller mobilradioaktivitet, en hård nulstilling kan hjælpe. På en iPhone 7 eller nyere enhed, skal du trykke og holde på Sleep/Wake-knappen og lydstyrke ned-knappen på samme tid.

Hvorfor bliver min Galaxy s9 ved med at slukke?

Mest af det tid, når din smartphone fryser og at slukke tilfældigt er forårsaget af en defekt app. SafeMode er hvor du kan fjerne det defekt app for at teste om det er det grunden til, at din Samsung Galaxy S9 og S9+ er fryser og lukker tilfældigt af.

Anbefalede: