Hvad gør Cisco firepower?
Hvad gør Cisco firepower?

Video: Hvad gør Cisco firepower?

Video: Hvad gør Cisco firepower?
Video: Firepower Management Center (FMC) - User Agent transition to ISE-PIC 2024, Kan
Anonim

Cisco ® SOM EN med Ildkraft ™ Services leverer et integreret trusselsforsvar på tværs af hele angrebskontinuummet - før, under og efter et angreb. Den kombinerer de dokumenterede sikkerhedsegenskaber Cisco ASA Firewall med brancheførende Sourcefire®-trussel og avancerede malwarebeskyttelsesfunktioner på en enkelt enhed.

Når du holder dette i øjesyn, hvad er en FirePOWER?

Cisco Ildkraft er en integreret suite af netværkssikkerheds- og trafikstyringsprodukter, implementeret enten på specialbyggede platforme eller som en softwareløsning.

Ligeledes er Cisco FirePOWER en firewall? Det Cisco Firepower Næste generation Firewall (NGFW) er branchens første fuldt integrerede, trusselsfokuserede NGFW. Det leverer omfattende, samlet politikstyring af firewall funktioner, programkontrol, trusselsforebyggelse og avanceret malwarebeskyttelse fra netværket til slutpunktet.

Også for at vide, hvad er Cisco FirePOWER IPS?

Cisco FirePOWER Trussel forsvar er Ciscos førsteklasses netværkssikkerhedsmulighed. Det giver en omfattende pakke af sikkerhedsfunktioner såsom firewall-funktioner, overvågning, advarsler, Intrusion Detection System (IDS) og Intrusion Prevention System ( IPS ).

Hvad er Cisco FirePOWER-trusselsforsvar?

Cisco Firepower Threat Defense (FTD) er en integreret software-billedkombination CISCO ASA og Ildkraft funktion i ét hardware- og softwareinklusive system. der er kun FTD-software. som kan styres igennem Cisco FMC en enkelt administrationskonsol til at administrere en hel platform.

Anbefalede: