Indholdsfortegnelse:

Hvorfor virker min lydstyrkeknap ikke Windows 10?
Hvorfor virker min lydstyrkeknap ikke Windows 10?

Video: Hvorfor virker min lydstyrkeknap ikke Windows 10?

Video: Hvorfor virker min lydstyrkeknap ikke Windows 10?
Video: Migraine Management During the Pandemic - Dr. Laurence Kinsella 2024, April
Anonim

I det Tjenesteliste, find Windows Lyd, højreklik på den og gå til Egenskaber. Sørg for at ændre det Starttype til Automatisk. Klik på det Hold op knap , og når den er stoppet, skal du starte den igen. Genstart din computer, og tjek, om du vil være i stand til at få adgang volumen ikon på det proceslinjen.

Folk spørger også, hvorfor virker min lydstyrke ikke Windows 10?

Til rette op lyd problemer i Windows 10 , skal du blot åbne Start og gå ind i Enhedshåndtering. Åbn det, og find dit lydkort fra listen over enheder, åbn det og klik på fanen Driver. Vælg nu indstillingen Opdater driver. Windows skal kunne se på internettet og opdatere din pc med de nyeste lyddrivere.

Derudover, hvordan får jeg lyden tilbage på min bærbare computer? Tjek dine computerindstillinger, hvis ingen af ovenstående muligheder virker. Højreklik på lydstyrkeikonet på din computerskærm, og vælg "Juster lydegenskaber". Klik på "Avanceret" fra boksen Højttalerindstillinger nederst på pop op-skærmen. Så vælg " Bærbar højttalere."

På samme måde, hvordan justerer jeg lydstyrken på Windows 10?

Gendan den ved at højreklikke på proceslinjens digitale ur, vælge Egenskaber og dreje på Bind skifte til On. Klik på højttalerikonet, og flyt glideren styring til justere din pc'er bind . For at slå lyden fra på din pc skal du klikke på det lille højttalerikon til venstre for skydeknappen styring , som vist.

Hvordan gendanner jeg mit lydstyrkeikon?

Her er hvad du skal gøre:

  1. Højreklik på proceslinjen og vælg Egenskaber.
  2. Klik for at se fanen Notifikationsområde.
  3. Under Systemikoner skal du markere afkrydsningsfeltet, der er mærket "Lydstyrke"
  4. Klik på OK for at lukke alle åbne vinduer.

Anbefalede: