Indholdsfortegnelse:

Hvad er bevis og ræsonnement?
Hvad er bevis og ræsonnement?

Video: Hvad er bevis og ræsonnement?

Video: Hvad er bevis og ræsonnement?
Video: Bevis vinkelsummen af en trekant er 180grader 2024, April
Anonim

Ifølge påstanden Beviser , Ræsonnement (CER) model, en forklaring består af: En påstand, der besvarer spørgsmålet. Beviser fra elevernes data. Ræsonnement der involverer en regel eller et videnskabeligt princip, der beskriver, hvorfor beviser understøtter påstanden.

På denne måde, hvad er forskellen mellem bevis og ræsonnement?

Ræsonnement lægger altid ud, hvordan et stykke af beviser -enten et faktum eller et eksempel fra teksten understøtter din påstand. Hvis du bare giver beviser og grunde uden ræsonnement , giver du læseren mulighed for at fortolke beviser som han eller hun vil.

hvad er et ræsonnement i en cer? EN CER (påstand, beviser, Ræsonnement ) er et format til at skrive om videnskab. Det giver dig mulighed for at tænke over dine data på en organiseret, grundig måde. Se nedenfor for en prøve og bedømmelsesrubrikken. Påstand: en konklusion om et problem. Evidens: videnskabelige data, der er passende og tilstrækkelige til at understøtte påstanden.

hvad er grunde og beviser?

Argumenter er påstande bakket op af grunde der understøttes af beviser . Argumentation er en social proces, hvor to eller flere mennesker argumenterer, reagerer på hinanden – ikke blot gentager de samme påstande og grunde - og ændre eller forsvare deres holdninger i overensstemmelse hermed.

Hvad er de 4 typer ræsonnement?

Følgende er et par hovedtyper af ræsonnement

  • Deduktiv ræsonnement.
  • Induktiv begrundelse.
  • Abduktivt ræsonnement.
  • Baglæns induktion.
  • Kritisk tænkning.
  • Kontrafaktisk tænkning.
  • Intuition.

Anbefalede: