Indholdsfortegnelse:

Hvad er MuleSoft-arkitektur?
Hvad er MuleSoft-arkitektur?

Video: Hvad er MuleSoft-arkitektur?

Video: Hvad er MuleSoft-arkitektur?
Video: Input System Integration Design Patterns | MuleSoft Architecture Series Part 1 2024, Kan
Anonim

SOA Arkitektur (grovkornet)

Dette er originalen arkitektur af Mulesoft , ESB, der gør det muligt at centralisere al forretningslogikken og tillader forbindelsen mellem tjenester og applikationer uanset deres teknologi eller sprog på en hurtig og enkel måde.

På samme måde kan du spørge, hvad MuleSoft bruges til?

Mulesoft er en udbredt Brugt Integreret platform, der kombinerer SaaS- og Enterprise-applikationer i skyen. Som resultat af den forenede integrationsoplevelse er "Mule ESB" (Enterprise Service Bus) og "Cloud Hub" fantastiske til hurtig og sikker in-premises og cloud-integration.

Hvad er MuleSoft-arbejder? Arbejder i cloudhub er en dedikeret forekomst af Muldyr der kører din integrationsapplikation. Arbejdere har følgende egenskaber: - Kapacitet: Hver arbejder har en bestemt mængde kapacitet til at behandle data. Du kan vælge størrelsen på din arbejdere når du konfigurerer en applikation.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan bliver jeg MuleSoft-arkitekt?

Registrering

  1. Gå til Webassessor.
  2. Opret en brugerprofil.
  3. Log på.
  4. Vælg Tilmeld dig en eksamen.
  5. Vælg den MuleSoft Certified Integration Architect – Niveau 1 eksamen.
  6. Vælg enten indstillingen Online Proctoring eller Kryterion Test Center.

Hvad er CloudHub i mule?

CloudHub er en integrationsplatform som en tjeneste (iPaaS). Det giver dig mulighed for at implementere og køre applikationen i skyen via Runtime Manager. CloudHub er en skalerbar, multi-lejer, elastisk, sikker og meget tilgængelig iPaas. CloudHub administreres via Runtime Manager-konsollen i Anypoint-platformen.

Anbefalede: