Er stativbeslag universelle?
Er stativbeslag universelle?

Video: Er stativbeslag universelle?

Video: Er stativbeslag universelle?
Video: Надежный и универсальный: крепление для телефона Ulanzi Iron Man 4 для фото- и видеосъемки 2024, Kan
Anonim

Jeg tror, det er sikkert at sige, at for professionelle forbruger- og massemarkedskameraer er 1/4-20 universel . 3/8-16-standarden er i vid udstrækning i dag i fotografering, dog - bare ikke til kamera monteringer . Det er almindeligt for belysningsudstyr, herunder belysningsstativer og monteringer.

Ligeledes er alle kamerastativbeslag ens?

Ikke stativ i sig selv er relevant for dit spørgsmål, men kameraholder på den stativ er. Imidlertid, kameraholdere er standardiserede, og du kan normalt bruge evt stativ med evt kamera mærke. Du kan endda købe en stativ og en stativ hovedet separat.

Ligeledes passer stativet til ethvert kamera? Mig bekendt, ja. Alle det kameraer Jeg har set det nederste hul du skruede på stativ , så tror jeg alle kameraer kan bruges på en Best kamera stativ (godt, alle moderne kameraer ). Det stativ og "hoved" er normalt separate dele, men mange stativer er "bundtet" med en stativ hoved.

Også spurgt, er stativhoveder udskiftelige?

Generelt sagt, stativhoveder monteres med en 3/8-16 stud. Du kan lave hoved på din stativ udskifteligt - ligesom dit kamera til dit hoved . Du skal købe og installere den passende han- og hun-hurtigudløserhardware for at få det til at ske.

Kan du bruge et hvilket som helst stativ til GoPro?

De fleste kameraer har en standard stativ forbindelse indbygget i bunden. Men det har GoPros ikke. Der er ingen tilslutning på selve kamerahuset. Du kan bruge enhver GoPro på ethvert stativ ved at bruge rammen eller huset, der følger med kameraet og få en lille stativ konverteringsadapter.

Anbefalede: