Hvad er Multivalue routing?
Hvad er Multivalue routing?

Video: Hvad er Multivalue routing?

Video: Hvad er Multivalue routing?
Video: Hub, Switch, & Router Explained - What's the difference? 2024, April
Anonim

Multiværdi svar routing lader dig konfigurere Amazon Rute 53 for at vende tilbage flere værdier , såsom IP-adresser til dine webservere, som svar på DNS-forespørgsler. Hvis en webserver bliver utilgængelig, efter at en resolver cacherer et svar, kan klientsoftwaren prøve en anden IP-adresse i svaret.

På samme måde kan man spørge, hvad er Geoproximity routing?

Geolokalisering routing politik: Rute trafik baseret på dine brugeres land eller kontinent. Geoproximitet routing politik: Rute trafik baseret på den fysiske afstand mellem regionen og dine brugere. Vægtet routing politik: Rute trafik til ressourcer i proportioner, som du angiver.

Man kan også spørge, hvad er failover-routing? Failover routing lader dig rute trafik til en ressource, når ressourcen er sund eller til en anden ressource, når den første ressource er usund. De primære og sekundære poster kan rute trafik til alt fra en Amazon S3-bøtte, der er konfigureret som et websted, til et komplekst træ af poster.

Og hvad er vægtet routing?

Vægtet ruteføring Politik Vægtet routing politik gør det muligt for rute 53 at dirigere trafik til forskellige ressourcer i specificerede proportioner (vægte) for f.eks. 75 % af den ene server og 25 % til den anden under en pilotudgivelse. Vægte kan tildeles et hvilket som helst tal fra 0 til 255.

Er Route 53 en lastbalancer?

Rute 53 er en Domain Name System (DNS) service, der udfører global server belastning balancere ved routing hver anmodning til den AWS-region, der er tættest på anmoderens placering.

Anbefalede: