Hvad gør computerbrowsertjenesten?
Hvad gør computerbrowsertjenesten?

Video: Hvad gør computerbrowsertjenesten?

Video: Hvad gør computerbrowsertjenesten?
Video: What is a web browser? 2024, Kan
Anonim

Browsertjeneste eller Computer Browser Service er en funktion i Microsoft Windows, der giver brugerne mulighed for nemt at gennemse og finde delte ressourcer i nærheden computere . Det her er gøres ved at samle oplysningerne i en enkelt computer "Gennemse Master" (eller "Master Browser ").

Heraf, kan jeg deaktivere computerbrowsertjenesten?

Stopper computerbrowsertjeneste forhindrer ikke en maskine i at blive vist på en gennemseliste. Det styres af, om Netbios over TCP/IP er aktiveret eller ej. Deaktiverer det browsertjeneste forhindrer maskinen i at blive en browsemaster.

Derudover, hvad er en browserprotokol? World Wide Web er et system af internetservere, der understøtter specielt formaterede dokumenter. Web browsere bruges til at gøre det nemt at få adgang til World Wide Web. Browsere er i stand til at vise websider stort set delvist til et underliggende web protokol kaldet HyperText Transfer Protokol (HTTP).

Desuden, hvordan aktiverer jeg min computerbrowsertjeneste?

Gå til Kontrolpanel > Administrative værktøjer > Tjenester . Dobbeltklik Computer browser at åbne det Dialogboksen Egenskaber. Sæt det Starttype til Automatisk. Klik på Start.

Hvordan tilføjer jeg browsertjeneste til Windows 10?

* Skriv Kontrolpanel i Start-menuen fra dit skrivebord, og åbn det fra matematisk resultat. * Naviger til Programmer og funktioner > Drej Windows funktioner til eller fra. * Find "SMB 1.0/CIFS File Sharing Support", marker afkrydsningsfeltet, der er knyttet til det, og tryk på OK-knappen. Genstart derefter systemet for at træde i kraft.

Anbefalede: