Hvad er en Java Iterable?
Hvad er en Java Iterable?

Video: Hvad er en Java Iterable?

Video: Hvad er en Java Iterable?
Video: Stream Api vs Foreach vs Iterator [Java Performance Test] 2024, Marts
Anonim

Det Java Iterable grænseflade ( java . lang. Iterable ) er en af rodgrænsefladerne i Java Samlinger API. En klasse, der implementerer Java Iterable grænsefladen kan gentages med Java for hver sløjfe. Med iteration mener jeg, at dets interne elementer kan itereres.

Også at vide er, hvad er en Iterable?

An iterable er et objekt, der har en _iter_ metode, som returnerer en iterator, eller som definerer en _getitem_ metode, der kan tage sekventielle indekser startende fra nul (og rejser en IndexError, når indekserne ikke længere er gyldige). Så en iterable er et objekt, som du kan få en iterator fra.

Derudover, er et sæt iterable Java? Det Sæt interface implementerer Java Iterable interface. Derfor kan du gentage elementerne i en Sæt ved at bruge for-hver-løkken.

Med hensyn til dette, hvad er iterable og iterator i Java?

An Iterable repræsenterer en samling, som kan krydses. Implementering af Iterable interface giver et objekt mulighed for at gøre brug af for-hver sløjfe. Det gør den ved internt at ringe til iterator () metode på objektet. Det iterator () metode returnerer en Iterator som derefter kan bruges til at iterere over et objekt af den pågældende klasse.

Hvad er en påkrævet metode til Iterable-grænsefladen?

Det iterable interface er meget enkel - der er kun én metode at implementere: Iterator(). Når en klasse implementerer Iterable interface , fortæller den andre klasser, at du kan få et Iterator-objekt til at bruge til at iterere over (dvs. krydse) dataene i objektet.

Anbefalede: