Er iterable i python?
Er iterable i python?

Video: Er iterable i python?

Video: Er iterable i python?
Video: Generators in Python | Python Tutorial - Day #91 2024, April
Anonim

Definition: An iterable er enhver Python objekt, der er i stand til at returnere sine medlemmer et ad gangen, hvilket gør det muligt at gentage det i en for-loop. Kendte eksempler på iterables inkludere lister, tupler og strenge - enhver sådan sekvens kan gentages i en for-loop.

På denne måde kan listen gentages i python?

Et objekt kaldes iterable hvis vi kan få en iterator fra det. De fleste indbyggede containere i Python synes godt om: liste , tupel, snor osv. er iterables.

Derudover, er tuple iterable i python? Tuples er iterable , på nøjagtig samme måde som lister. Siden en tupel er iterable , oprettes en foranderlig kopi nemt ved hjælp af list() indbygget.

Derfor, hvilke datatyper er iterable i python?

Eksempler på iterables inkludere alle sekvenser typer (såsom list, str, og tuple) og nogle ikke-sekvenser typer som dict, filobjekter og objekter af alle klasser, du definerer med en _iter_()-metode eller med en _getitem_()-metode, der implementerer Sequence-semantik.

Er en ordbog iterabel Python?

EN ordbog i sig selv er en iterable af sine nøgler. Desuden kan vi iterere igennem ordbøger på 3 forskellige måder: dikt . værdier() - dette returnerer en iterable af ordbogens værdier.

Anbefalede: