Hvad er en global konstant i Python?
Hvad er en global konstant i Python?

Video: Hvad er en global konstant i Python?

Video: Hvad er en global konstant i Python?
Video: Python for Everybody - Full University Python Course 2024, April
Anonim

Det global søgeord i Python bruges til at ændre en global variabel i en lokal kontekst (som forklaret her). Bruger ikke global søgeord i begyndelsen af myfunc er tættere på betydningen af global konstant end den foreslåede. På trods af at der ikke er nogen midler til at lave en variabel konstant i Python.

Desuden, hvad er en global konstant?

EN konstant som er nødvendig i mere end én funktion, kan erklæres en global konstant ved at erklære det for en konstant ved at bruge reserveordet const, initialisere det og placere det uden for kroppen af alle funktioner, inklusive hovedfunktionen. Værdien af en global konstant kan tilgås af alle funktionerne.

hvordan definerer man en konstant i Python? I Python , konstanter er normalt erklæret og tildelt på et modul. Her betyder modulet en ny fil indeholdende variabler, funktioner osv. som importeres til hovedfilen. Inde i modulet, konstanter er skrevet med store bogstaver og understreger, der adskiller ordene.

Udover ovenstående, hvad er global konstant i Python?

Det global søgeord i Python bruges til at ændre en global variabel i en lokal kontekst (som forklaret her). Dette betyder, at hvis op'en ændrer SOME_CONSTANT i myfunc, vil ændringen også påvirke uden for funktionsomfanget ( globalt ).

Hvad er en global variabel i python?

Globale variabler I Python , a variabel erklæret uden for funktionen eller i global omfang er kendt som global variabel . Det betyder, global variabel kan tilgås inden for eller uden for funktionen.

Anbefalede: